Елементи на Успешната Среща (Част 2)

image description

Елементи на Успешната Среща (Част 2)

  • Casanova
  • 26048

Част 1


4. Сексуализиране (The Strawberry Test)


Има много тактики за сексуализиране на разговора, които несъмнено също помагат значително, но поне в моя опит те те карат да изглеждаш доста странен (в палитрата между простяк и извратеняк), ако ги вкараш в разговора прекалено рано. След като вече сте минали две-три нива на интимна близост обаче абсолютно същите думи и тон вероятно ще те поставят някъде между Дон Жуан и Казанова, така че тук таймингът е най-важен.


Цели книги са посветени на реториката, която позволява разговорите ни да имат сексуален подтекст. Моите лични предпочитания са да водя разговора свободно и да не мисля прекалено много за това как изричам думите, защото обикновено имам доста какво да кажа, без да звуча изкуствено. Ключово е да се поддържа почти постоянен очен контакт, на границата на неудобното - по еволюционно-биологични причини, това е сред най-силните IOI (индикатори за интерес), щото във времена без вербална реч, хората пак е трябвало някак да се разберат, че искат да си го сложат, нали.  


Лично аз използвам една много проста тактика за вербално сексуализиране, която повече пасва на характера ми и действа безотказно.  Подемам я след като сме изградили достатъчно комфорт разговаряйки по общи теми - кой с какво се занимава, пътувания, общи познати, готини места, странни изживявания и тн. Нарича се “The Straweberry Test” и за пръв път го прочетох в книгата “Bang” на RooshV. Линк към самия тест може да намерите тук. Авторът твърди, че има директна корелация между резултатите от теста и жените, с които е спал, a моят скромен опит, говори, че ако не друго, то със сигурност е отличен начин да сложите чертата на всички помисли за френдзоната и по минимално завоалиран начин да кажете “аз се интересувам от теб като мъж от жена”. В по-екстремните ситуации след него мацките видимо се вживяват, възбуждат се и подемат още теми за секса, а в комбинация с леко кино може да бъде направо експлозивен. В зависимост от резултатите и заведението, след споделяна на резултатите от теста може да бъде един от най-удачните моменти за Целувката.


Baller Move:


Разкрасете малко историята на самия тест и вкарайте театър покрай обявяването на резултатите и тн. Дори супер-тъпо протичащи до момента срещи са се обръщали в рамките на минута, след като мадамата прихне от смях гледайки ме как “калкулирам” резултатите от теста с кръстосани крака, затворени очи и вдигнати ръце все едно имам нужда от цялата концентрация на света;  


Worst Case:


Вулгарно-просташки подмятания и алегории в първите 5-10 минути от срещата. Нещо от рода на, мацката си поръчва бананов шейк примерно и от вас се чува “Охх малее, явно обичаш  да ти влиза бананче в устичката”. Или  “нали ше ходиме в нас след вечерята?” и чичовско намигване, още преди да сте отворили менютата. Mоже би по-зле oт неловко мълчание след подобни коментари би бил само отговор тип “Ти си ужасен изрод, никъде не бих отишла с теб, ако ще да бяхме последните хора на планетата” и да ви лиснат питие в лицето.


5. Плащане на сметката


Плащането на сметката е един от тези моменти, които потенциално могат да прецакат настроението от вечерта. От една страна, то е индикатор, че забавлението е на път да приключи. От друга страна, субкомуникира какви са вашите отношения - до момента сте просто двама познати, които взаимно инвестират време в изграждане на близост. Никой не дължи никому нищо. В момента, в който връзката ви придобие транзакционна стойност, този баланс се нарушава, преминавайки в серия от взаимни очаквания, които общо взето в по-дългосрочен план се синтезират в следното (аз платих, ма ти ше спиш с мене  -> аз спах с теб, ма сега ше сме сериозна връзка -> сега сме сериозна връзка, ма трябва да се научиш на дълбоко гърло > дълбоко гърло, ама чанта Fendi)


Както неведнъж съм отбелязвал, България е все още по-скоро традиционен тип общество, макар и тенденциите сред по-младите момичета все повече и повече да говорят за промяна към по-лошо. Ясно е, че повечето мацки в България (окей де, в София и големите градове) обикновено имат достатъчно кинти, че да си платят техния дял от вечерята, така че тук въпросът не в купуването им. Просто ако мъжът може да си позволи да плати вечерята, това е мини-индикатор, че може да си позволи да издържа още един човек освен себе си, което пък от своя страна е важна предпоставка за изграждане на семейство, което жените в традиционните общества са програмирани да търсят у мъжете.


Разбира се, че първата среща е супер рано да се мисли за нещо толкова дългосрочно, но жените винаги го вземат предвид, така че е неразумно вие да го игнорирате - поради което, да, трябва да платите цялата сметка. Социалният етикет го изисква и поради факта, че вие сте избрали къде да се срещнете - понеже обикновено нямате представа за финансовата ситуация на другия човек на този етап от отношенията ви, не е редно да очаквате жената да плати.. Затова ако сте назад с кинтите - просто се съобразете с типа среща, който си уговаряте (бира в парка, вместо вечеря в ресторант) или не ходете по скъпи места. Ако бъдете прями с мацките относно финансовата ви ситуация, ще се учудите колко от тях въпреки това ще излезнат с вас, стига да сте им направили достатъчно впечатление. С покачването на възрастовата граница обаче (вашата и на мацката), очаквайте все по-малко съпричастност, ако излезете с номера “са нямам кинти, ма много искам да те видя, 7 на Народния?”.


Относно как се плаща - дали да изчакате идването на сметката, за да може демонстративно да пляснете кинтите на масата или пък да изчакате да видите дали мацката ше си посегне към портмонето и ще предложи да плати нейния дял? Според мен и двете са еднакво неуместни - първото може да се приеме като обиден жест от мадама, която сама си изкарва парите и да доведе до ненужен и неловък спор, който ще убие част от настроението. Второто също би било доста недостоверна информация - често забравяме, че почти всички жени са “натурални играчи”, така че фалшивото посягане към чантата е нещо, което те вероятно са усвоили до перфекционизъм още в осми клас, на летния лагер в Китен, дето един загорял батко ги води на “кафенци” и после им показа отблизо как изглежда стаята му.


Baller Move:


Изчакайте мацката да се извини и да отиде да си оправи грима и викнете сметката, плащайки я на момента. Когато се върне, допийте си спокойно питието и обсъдете продължението на вечерта.  Като пита за сметката, просто казвате, че е готова. Спестява толкова много грижи, че не е истина. Ако все пак тя настоява да плати, казвате й, че следващият път тя ше черпи или още по-добре - неин ред е да оправи напитките в следващото заведение. Така й се позволява да опази част от престижа си, но без да й се натрапва равна финансова отговорност. Easy life :)


Ако нещо тайминга се обърка, плащате преди мацката да е успяла да каже “гък” и ако тръгне да ви бута пари в ръцете (случва се около 50% от пътите) й казвате, че когато тя ви покани на вечеря, тогава може тя да плати (или най-добре да ви сготви, хе-хе:))


Worst Case:


Излишно е да споменавам, че ако срещата е пълен провал, мацката нещо ме ядоса или като цяло е ясно, че няма да се видим повече, изобщо не роптая като предложи да си я разделим. Случвало се е мацката да викне сметката и да остави нейния дял, докато мен ме няма, което рядко е добър индикатор. Дори ако жената е със сериозни финансови възможности, чак такава припряност говори за нещо друго.  


6. Venue Switch


Една от най-ефективните тактики за изграждане на бърз комфорт и доверие с мацка, с която се познавате отскоро, е да се преместите заедно от едно място на друго. На чисто психологическо ниво смяната на локации създава илюзията за по-дълготрайно познанство, което е ключово, ако искате да имате бързи и ефективни резултати. Макар и на първото място да сте дошли поотделно, на второто вече сте отишли заедно, което стабилно спомага на мацката да ви възприеме като “нас” - важна част от свалката. Работи еднакво добро както като елемент от среща, така и с мацки, които току що сте се запознали някъде и поканите да дойдат с вас на друго място(aka insta-date).  


Естествено, добре е предварително да сте преценили къде продължава вечерта. (виж High End Dating Venues in Sofia) - но освен, че е добре да предлага по-интимна атмосфера, няма да сбъркате, ако се приближите още малко към жилището ви. Не е нужно да прекарвате много време на второто място, освен ако настроението не е на МАХ и на двамата ви се седи там. Иначе просто го приемете като “усилвател” на шансовете ви за интимност с още 10%-15%, спрямо това да пиете по още едно на първото място.


Относно обикалянето на повече от две места заедно, след второто заведение законът за намаляващата възвращаемост влиза в пълна сила, така че най-добре е третото място, на което влезнете, да бъде ергенската ви бърлога ;) Любим мой похват е semi-venue switch, в който просто се преместваме на друго място в рамките на самото заведение - забелязал съм, че в общи линии върши същата работа, ако мястото е готино и се забавлявате. Примерно - от бара да се преместите на масичка/сепаре заедно, от откритата - в закритата част на заведението, от горния - на долния етаж и тн. Важното е, че се движите заедно и сменяте обстановката.


Baller Movе:


Venue Switch на пешеходно разстояние от апартамента ви, предлагайки място, за което знаете, че е затворено или ше затвори много скоро. Ако енергията между вас е висока, след едно питие ще е супер лесно да се озовете вкъщи, а пък ако е затворено - “е, какво да се прави, май ше трябва да се отдадем на битов алкохолизъм”


Worst Case:


Обикаляне на поредица от места, далеч едно от друго и прогресивно отдалечаващи се от mancave-а ви. Няма да забравя как преди няколко години излизах с една мадама и все ходехме някъде около тях, щото си мислех, че за нея е важно да е в готини заведения, в квартала й. А тук, а там, а на третото място, тя каже, че й се доспива, закарам я вкъщи и после цяла нощ плача надървен. Същото се повтори няколко срещи и аз все не се сещах да я закарам някъде до нас (ако ще и най-пробитата кръчма да беше, хем щях да го ползвам за извинение да не седим много), а като предложех тя се мусеше, та гледах да не настоявам. Излизахме близо месец, познайте дали я чуках в крайна сметка (хинт: ТВЪРДО НЬЕ). Провалите с нея обаче за първи път ме срещнаха с Играта и в крайна сметка станаха отправна точка за цялостната ми промяна в отношенията с жените.7. Целувката


Отново, цели трактати могат да бъдат написани относно кога и как да натиснете мадамата, но най-добре е да го карате по усет и според ситуацията. В началото целуването на нови мацки може да ви докара до почти еуфорично състояние, поради което е добре да го ориентирате по-към края на вечерта. Просто след като натиснете мадамата, мозъкът влиза в “еби-еби-еби” модус, което сериозно може да повлияе на уменията ви за водене на разговор.


Това обаче е далеч от най-важните елементи - тези, които за мен винаги са играли роля са - да сте на относително интимно място, да сте достатъчно настойчив и винаги винаги винаги да се опитате да целунете мацката най-късно на края на срещата, дори и да има макс 1% шанс да ви отвърне. Последното е най-трудно и можете да намерите около 100 рационални причини да не го правите, но както пеят Металика “Nothing else matters” в тоя момент. Много пичаги не се опитват да целунат момичето и особено ако и тя си е изкарала добре и е искала да бъде целуната, вероятно ще бъде доста объркана след срещата или ще ви сложи в графата “неопитни”. Ако сте свършили всичко преди това като хората, целувката ви ще бъде супер естествено продължение, но дори и да не сте, много по-добре е да се опитате да целунете и да ви отвърнат глава, отколкото да не сте се опитали, а да е можело да я целунете. Няма нужда да питате дали може, просто придърпайте мацката към вас и се насочете към устните й.


Да не ви пука ако в началото видимо се дърпа - жените са натурални играчи и искат да видят кой ще им “call_не” блъфа. Спирате на сантим преди изнасилването и никога няма да имате съжаления, че сте изпуснали шанс. Понеже обикновено гледам да ускоря действието максимално, за мен почти винаги е имало някаква форма на съпротива, но като видят, че нямате намерение да се откажете, 99.9% от жените, които ви харесват, ще се поддадат.  Ако търсите пък най-лесния шанс, просто я поканете на танц. Плътно прилепени един до друг, шушнете й нещо в ушето как ако бяхте мечка гризли, тя щеше да ви е сьомгата за закуска, по някое време й обръщате главата и я целувате. Много трудно да се обърка нещо, освен ако не е притеснена от публичността (щото е женена примерно) или грам не ви харесва, което е много малко вероятно, макар и все някога да се случва.


След целуването на мадамата е добре да прекарате още малко време заедно и да повторите няколко пъти, преди да почнете да пускате оферти за ходене у вас. Не че е задължително да сте натиснали мацката, преди да я поканите вкъщи, но така ще избегнете тонове LMR (Last Minute Resistance), щото те си знаят какво ги чака, ако сте се мляскали един час преди това. Други Казанови предпочитат да целунат мадамата чак след като успешно я закарат вкъщи, но тогава пък ще трябва да се инвестира повече в комфорт “на терен”. Не правете грешката да си мислите, че след като сте я целунали ви е в кърпа вързана. Просто целувката е задължителен елемент - може да целунете жена, без да спите с нея, но е изключено да спите с жена, без да я целунете (освен ако не сте я качили на Околовръстното).  


В крайна сметка, винаги е добре да калибрирате и да прецените кога е най-добре да преплетете езици като малки страстни игуани. Случвало ми се е да натисна мацка на 10-тата минута от срещата ни и да е супер естествено, както и да прекараме заедно 3 часа и пак да трябва да я гоня като Venom из колата, докато подаде устнички. Който целува на първа среща си отваря сериозни опции за чукане същата вечер или на следващото виждане, който не го направи - рискува доста повече от една-две вечери забавяне. Ако мацката ви е нацелувала, тя вече е поне малко емоционално инвестирана във вас, което прави последващи отмятания и откази значително по-малко вероятни. Все пак, ако калибрацията ви е на ниво, можете да си позволите и да не целувате на първа среща - като мъж,който е губил мацки и заради прибързаност, и заради ненавременно действие обаче, винаги бих предпочел да е заради първото и щото мадамата е просто хипер резервирана, а не щото е имало колебание у мен.


8. Дългият път към дома

Продължи към Част 3


Please log in to read the second part

Comments