За Casanova

image description

За Casanova

Фамилното име на Джакомо Казанова, известен най-вече с многобройните си любовни авантюри, става нарицателно за неустоим мъж и желан любовник. По него въздишат жени от всички социални прослойки - от прислужници до знатни аристократки, а неговите съвременници от мъжки пол го осъждат, боготворят или му завиждат, но сред всички тях остава спомен за магнетичната му натура.

Независимо (или именно поради) липсата на природна красота, благороднически произход или материално състояние, Казанова успява да прелъсти стотици жени, да се обгради с влиятелни, мъдри и богати ментори, патрони и приятели, да пътува и живее из цяла Европа, говорейки свободно езиците на всички страни, в които пребивава и никога да не спира да се развива, в сферите, които са важни за него. Макар и да живее и умира през 18 век, Казанова инкорпорира житейския опит, качествата и уменията, които много мъже в наши дни желаят да притежават, но за които модерните социални норми на общуване и поведение представляват сериозно предизвикателство.

Casanova.bg е проект на група млади мъже, посветили голяма част от свободното си време и ресурси на това да бъдат по-успешни с жените и ежедневно стремящи се да пренесат всичко новонаучено от авантюрите си, в други значими сфери на живота си - кариера, бизнес, обучение здраве и фитнес, пътешествия и дори създаване на семейство.

Статиите и всички други материали в сайта описват размишленията, емоциите, трудностите и успехите ни по пътя на превръщането в най-добрата версия на нас самите и за ценен източник на подкрепа, информация и гледна точка за всички мъже, намиращи се на етап от живота си, в който са готови да кажат "Аз искам повече!"